HS Open 10.10.

Kolmas HS Open järjestetään 10.10. Olimme ensimmäisessä HS Openissa Jonatanin kanssa mukana (toiseen ei ehditty aikataulusyistä) ja sen kokemuksen perusteella tapahtumaa voi lämpimästi suositella. Ilmoittautumislomakkeesta:

Toivomme saavamme osallistujiksi 15 koodaajaa, 15 graafikkoa ja 15 toimittajaa. Tavoitteena on jakaa ihmiset kolmen hengen koodaaja-graafikko-toimittaja -ryhmiin, jotka työskentelevät päivän aikana.

Ainakin ensimmäinen tapahtuma oli vahvasti koodaajapainotteinen (meitä graafikoita taisi olla 70 osallistujasta kolme), joten hyvä jos osallistujaryhmää saadaan nyt monipuolisemmaksi. Lähtödatana on ainakin Omakaupunki.fi:n meno- ja palvelutietoja, myytävien asuntojen hintapyyntöjä ja vuokra-asuntojen vuokria Oikotieltä sekä presidentinvaalikoneen vastausdataa.

One Reply to “HS Open 10.10.”

  1. Kahdessa ekassa tilaisuudessa oli vahvasti koodaajat edustettuna. Tällä kertaa yritämme houkutella erityisesti graafikoita paikalle, jotta saisimme visuaalisesti näyttävämpää jälkeä. Ja ensimmäisen päivän ilmoittautumisten perusteella näyttää hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *