Tieto näkyväksi -seminaari 18.9., puhujina mm. Robert Simmon ja Stefanie Posavec

Tiedon kuvallista esittämistä yleistajuisesti käsittelevä Tieto näkyväksi -seminaari järjestetään tänä syksynä kolmatta kertaa. Tapahtuma-ajankohta on torstai 18.9. Edelliset kaksi seminaaria (2012, 2013) olivat molemmat menestyksiä, keräten kumpikin n. 600 osallistujaa.

Tämän syksyn puhujiksi on kiinnitetty NASAn Earth Observatoryssa työskentelevä Robert Simmon, freelance-suunnittelija Stefanie Posavec sekä The Economist -lehden Graham Douglas. Lisää puhujia ja tarkempia tietoja tapahtumasta julkistetaan elokuussa.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä nyt ja early bird -hinnat (–25 %) ovat voimassa heinäkuun loppuun. Opiskelijoille tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen lipunmyyntijärjestelmän kautta.

Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta ja Facebook-sivulta. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *