Tieto Näkyväksi -seminaarin ohjelmisto täydentyy

Pahoittelut blogin hiljaiselosta viimeisen kuukauden ajan. Meillä on ollut kädet täynnä Tieto Näkyväksi -seminaarin järjestelyiden ja muutaman muun kiinnostavan projektin kanssa. Koitamme aktivoitua blogin päivitystenkin suhteen, mutta on tuo raataminen seminaarijärjestelyjen parissakin myös kantanut hedelmää. :) Nyt ollaan vihdoin siinä pisteessä, että voimme julkistaa liudan uusia puhujia seminaariin.

Uusia puhujia ovat selkoviestinnän tuntija Rob Waller, IBM:n visualisointitutkija Yannick Assogba sekä datajournalisti Farida Vis. Seminaarin avajaissanat on lupautunut lausumaan Suomen Akatemian pääjohtaja Heikki Mannila. Vielä pari kotimaista puhujaa lisää julkistetaan ensi viikolla ja sitten seminaarin ohjelma alkaakin olla valmis.

Saimme muuten Facebook-sivunkin tehtyä tapahtumalle, klikatkaa ihmeessä itsenne mukaan jos olette osallistumassa. :) Ja jos vielä ei ole lippua hankittuna, niin niitähän saa edelleen. Normaalihinta 50 €, puoleen hintaan Aallon henkilöstölle ja Grafian jäsenille. Opiskelijat pääsevät ilmaiseksi, kunhan muistavat rekisteröityä tapahtumaan tuolta etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *